Coniläppäridieetti ja terveemmät elintavat

Kuten hyvin tiedämme, keveys on muotia ja turha paino pitää pudottaa pois häiritsemästä. Allekirjoittaneelle tuottaa pikkuisen määrän mielihyvää johtaa tästä aika surkea aasinsilta coniläppäreiden tuoreimpaan projektiin, nimittäin höyhensarjaan.

Nyt, kun e-liput alkavat olemaan kova juttu (vihdoinkin), tulee selväksi että niiden käsittely conipaikalla vaatii myös resursseja. Kävijöiden pitää saada liput rannekkeiksi nopeasti, joka tarkoittaa reilua määrää vänkäreitä ja reilua määrää koneita. Toisaalta, ohjelmankin pitää päästä pyörimään, joten tämä nostaa läppärien määrätarvetta ihan hulluna.

Ratkaisuna tähän jutustin Traconin tekniikan kanssa ja totesimme pian, että tällaiset keveät kohteet tarvitsevat kovasti paljon vähemmän mehua. Erinäisten asiakkaiden nurkkiin oli kerääntynyt muutaman eri sarjan miniläppäreitä, jotka saadaan riittämään lipunmyynnin tarpeisiin, eli pyörittämään selainta. Löysimme toistaiseksi puolen tusinaa tällaista konetta, joihin pulttasimme Traconin taloudellisella avustuksella SSD:t ja asennamme ne selainkykyiseen kuntoon, ilman normaalien coniläppärien massiivista ohjelmapakettia. Windows 7 on kuitenkin pohjalla.

Jos Traconin kokeilu osoittautuu toimivaksi, jatkossa tarjolle tulee siis myös erä keveämpiä conkoneita, joita voi käyttää mm. e-lippujen diilaamiseen, kirpputorin hoitoon ja muihin vastaaviin keveämpiin käyttöihin. Tavoite olisi näitä saada noin kymmenen kappaletta pidemmän päälle.

Explore posts in the same categories: Tekniikka

Comments are closed.