Yksi laite parantaa conin

Vaikka varsinainen kirjoittelu on siirtynyt muualle, katson tämän sopivaksi ajaksi ja paikaksi heittää näin Traconin jälkeen ylös tietoa eräästä salaisesta aseestani. Kerron nyt, millä teknisillä ja ylivertaisilla ratkaisuilla etenkin monipäiväinen coni voi nostaa profiiliaan, palvelun laatuaan ja samalla parantaa maailmanrauhaa yms. mitä nyt mainospuhetta tähän kuuluukaan.

Jokaisella coniitilla on omia salaisia aseita. Osa näistä salaisuuksista ei ole pysynyt kovin hyvin salassa. Pikaisella selvitystyöllä löysin erinäisiltä kestohitticoniiteilta seuraavanlaisia salaisia aseita.

  • Kahvi
  • Iso kahvi
  • Termosmukillinen kahvia
  • Termari
  • Edelliset yhdessä ja saako santsata heti?

Mutta ei. Olen tullut siihen tulokseen, että kofeiinin käyttäminen muodossa tai toisessa ei ole enää kovin suuren metelin arvoinen asia. Se on myös redundanttia ja senkin todistan. Kun katsoo mikä määrä kofeiinia kittaavia kierto-jiiveitä kiertää esim. Desuconin tai Traconin kokoisessa tapahtumassa erittämässä kofeiinipartikkeleita pitkin conia, voidaan todeta että koko kävijäkunta on huumehöyryissä, halusi tai ei.

Joten, siirryn taktisiin aseisiin. Edelleenkin, on olemassa yksi laite, yksi ylivertainen laite, joka parantaa monipäiväisen conin asioista mm. kaikkia. Parannuskeino liittyy työvoiman fyysisen vireystilan nostoon joka, kuten tiedämme, heijastuu conin onnistumiseen, palvelun laatuun, fiiliksiin, ohjelmaan ja sen sellaisiin. Ihmelaite maksaa noin 20 euroa. Se on pahimmillaan sotkuisa. Se aiheuttaa hallusinaatioita. Se sopii kaikille sukupuolille, jos vaan on tarpeeksi rohkeutta. Se värisee kivasti oikeassa paikassa ja lämmittää juuri sieltä mistä pitää.

Se ihmelaite on jalkakylpylaite.

Jos (ja kun) jalkasi kipeytyvät juostuasi 14 tuntia putkeen conin kasauspäivänä, lataa ne tällaisella laitteella ja sopivalla jalkakylpysuolalla taas voimiin niin menee vielä pari päivää enemmänkin. Käytön yhteyteen suosittelen lasillista kylmää juotavaa sekä lähimmälle ruudulle pyörimään jotain tarpeeksi vähän järjenkäyttöä vaativaa audiovisuaalista viihdettä.

Kyllä, tunnustan että männä viikkojen “Ihan tavallisia asioita” -projekti inspiroi kirjoittamaan ihan tavallisen conintekijän vinkin.

Explore posts in the same categories: Conit, Järjestäminen, Keventävä

Comments are closed.